A-MEI MAKES US ALL TOGETHER!!

喜歡張惠妹,欣賞她的人、她的歌....都能在此發表意見、抒發感覺、投擲訊息。歡迎你,妹友~~

A-MEI MAKES US ALL TOGETHER!!

文章K.J » 2006-06-06, 23:42

I really think she has some kind of magical power or something!! We all from differnet places but because of her, we all became friends, help each other, this is un-believable!!
I was talking to Wen today by MSN messenger and we couldn't stop talking about A-MEI. From her just came out and all the concerts Wen has attended, how we feel about her and we just kept going on and on and on...and we all in the office...don't tell my boss, please!!! :mrgreen:
Any way, I just feel like I need to say something while I am talking to Wen and this feeling is so amazing and I really appreciated her...

K.J
頭像
K.J
佇立世界之巔

文章wen7010 » 2006-06-07, 02:16

從演唱會回來以一個多禮拜了
還沒回過神 這是看那ㄇ多場演唱會第一次有"拔不出來"的感覺
因為她 在此認識了妹迷
看 我和 KJ雖然都在美國 素未謀面 卻因為"她"讓我們拉近了距離
從生活 工作 對她的想法 歌聲 唱歌技巧 及我參加了她的三場演唱會的感想 種種的種種 說到她就讓我們無法停止 足足講了一個多小時 太多可以分享了

真的謝謝 阿妹 因你的歌聲 讓不認識的人能聚集
也謝謝小魚在台灣將台灣最快訊息放在網路上
一解海外朋友無法參與的遺憾

大聲說 謝謝啦
Julia
wen7010
俏立竹稍搖曳

文章Fish » 2006-06-07, 10:43

兩位,要乖乖上班唷 :mrgreen:
很羨慕你們會用 MSN 。我老是跟不上時代,不太會用 :P
我也只敢在很有時間的時候才放心大膽回味妹力,不然,學生會發現老師怪怪的
........

因為她,我們認識。
真好! :)
頭像
Fish
Corvus macrorhynchos

文章小荔枝 » 2006-06-11, 10:33

學小魚“喵”一下。。。哈哈

謝謝小魚,感覺你好辛苦哦!

原來是老師啊?説不定你的學生發現老師也喜歡妹,然後說我們一起去看妹吧! :lol:

我在office也開MSN的啦~還好是和網絡有關的工作,所以被看見也還好。

MSN下一個Messenger的軟件,現在是7.5最新版本吧,然後註冊個Hotmail的郵箱,就可以用咯~
圖檔
小荔枝
上岸了

回到 妹友互動區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客